How to be a voice on Facebook

Oana Botezatu

Scriu din anul I de facultate (Facultatea de Jurnalism și Științele Comunicării din București), am scris, mai întâi, la Evenimentul Zilei, apoi am ajuns în redacție la Adevărul; au urmat, după, joburi și colaborări la publicații precum Marie Claire, Unica, Esquire; iar în ultimii cinci ani mi-am făcut propria redacție, pe blogul personal. Scriu însă des și pe Facebook. Foarte des. 
Scriu mult și despre multe și o fac mereu cu garda jos și cu sinceritate. Scriu despre temeri, bucurii, viața fără brizbrizuri, despre oamenii speciali despre care aflu, despre copiii mei, despre viața ca antreprenor, despre politică, despre implicare socială, despre alergări, despre alegeri, despre pâine de casă. Nu am două identități, una reală, și una de social media. Am doar una, cu bune și cu rele, dar asumată. 
Sunt Oana Botezatu, om al scrisului, mamă de doi băieți, lumânareasă la Cup&Candle, pasionată de vintage, colecționară de amintiri frumoase, cești din porțelan și teniși Bensimon. 
Pe scurt, despre mine? Mă numesc Oana Botezatu, am tatuată o inimă în palma stângă, iar porunca mea preferată este “să nu minți”. 

How to be a voice on Facebook 

 

 

How to be a voice este o serie de cursuri in care ne propunem sa aducem in fata voastra oameni care cu oameni care mai degraba ne rotunjesc in ceea ce suntem pe canalele sociale. Toamna aceasta incepem cu Facebook si invitata noastra Oana Botezatu. Cursul va fi intr-un format condensat si va avea doua intalniri pe ZOOM, miercuri, 28 octombrie, si miercuri, 4 noiembrie, intervalul 19.00-21.00.

 

MODUL 1. Cum am ajuns pe Facebook, deși nu mi-am dorit.

  • De ce nu am avut niciodată (și nu-mi doresc) o strategie de postat în social media
  • Cum aleg despre ce scriu, când scriu, cum scriu.

MODUL 2. Secretul. Care este secretul meu. 

  • Cum scrii cu garda jos. Mici exerciții de povestit. 

  • Q & A (30 de min). 

 

Cursul are loc online, pe ZOOM, joi, 12 noiembrie, si joi, 19 noiembrie, intervalul 19.00-21.00.
Costul cursului este de 320 ron.

Share this Post!

About the Author : admin


You may also like

0 Comment