Atelier de decoratiuni

Atelier de decoratiuni

În perioada sărbătorilor de iarnă, decorațiunile și mirosul de brad transformă orice loc într- unul magic. Colindele, fulgii albi de nea, luminițele și dragostea care plutește în aer, transformă luna decembrie în cea mai îndrăgită perioadă din an.

Anul acesta cu mic, cu mare vom fi ajutoarele lui Moș Crăciun pentru a realiza cele mai frumoase ornamente și cadouri pentru cei dragi. Ne-am propus ca împreună cu micii cetățeni  să meşteşugim obiecte magice în perioada Crăciunului.

Vă așteptăm cu mere dulci, nuci, conuri, scorțișoară, arome care te îmbie si te provoacă să creezi. Totul se va desfășura într-o atmosfera magică,  în acorduri de colinde și povești (povestea bradului și a fulgului de nea).

Ce fel de decoraţiuni?

Vom realiza decoraţiuni lucrate manual în diferite tehnici, felicitări, pictură, construirea anumitor obiecte din lut sau pastă ceramică, colaje și multe alte lucruri care să le stimuleze atenția și energia asupra unor activități creative.

Cum le vom realiza?

Lipind, decupând, pictând, răsucind, combinând, într-un cuvânt meşteşugind.

Când?

Atelierul va avea loc pe 14 decembrie, iar durata evenimentului va fi de cca 3 h, de la 10:00 la 13:00.

Costuri: 150 ron

Preţul include şi materialele de lucru cât şi o gustare. La finalul atelierului fiecare participant/ă va pleca acasă cu ornamentele realizate.

Atelierul este recomandat copiilor cu vârsta cuprinsă între 3-8 ani.

Cursul costa 150 ron si are loc pe 14 decembrie, in intervalul 10.00-13.00, la Beauty Hub (str. Madrid nr. 4)