Cum sa faci continut Quality intr-o lume de Fake News
- cum să faci astfel încât să-ți valorifici abilitățile într-un mod cât mai eficient;
- cum să devii profesionist pe domeniul tău, fără compromisuri;
- cum să-ți disciplinezi creativitatea și s-o faci să lucreze în favoarea ta;
- cum să-ți construiești o reputație bună și s-o păstrezi;
- cum să-ți accepți greșelile și să le remediezi când e posibil;
- cum să eviți banalul, clișeele și imitația.
1. DISCIPLINĂ VS CREATIVITATE
Toți vrem să fim creativi, dar fără muncă. Creativitatea nu e ceva cu care ne naștem și apoi așezăm într-o vitrină, de păstrat intactă tot restul vieții. E o plastilină pe care o modelăm în fel și chip și, odată cu ea, ne modelăm și noi. Asta implică elaborarea unei discipline personale care să ne permită luxul de a fi creativi, o structură clară care să ne lase lejeritatea de a fi spontani și o serie de tipare personale care să ne țină pe linia de plutire în profesie și în viață.
2. CALEA MAI UȘOARĂ ȘI CALEA MAI GREA
Să faci trafic cu subiecte quality e greu – de la subiect până la documentare, scriitură, promovare, follow-up. Este o activitate care îți mănâncă timp, energie și de multe ori creează frustrări, pentru că răspunsul este mai lent și rareori se întâmplă „explozii” de trafic. Totuși, câte poze cu pisici și articole de tip „Nu o să-ți vină să crezi…” ai putea posta într-o viață? Dacă a doua variantă clar NU este pentru tine, există câteva lucruri pe care le poți avea în vedere pentru a face conținut fără a face rabat de la stilul și principiile tale.
3. MICRO VERSUS MACRO
Conținutul quality nu se virealizează la fel de ușor, dar poți avea o comunitate fidelă, care să te țină cu picioarele pe pământ, cu condiția să îți tratezi cititorii cu respect. Cum se construiește relația cu cei care te urmăresc și cât de mult valorează un „like” în realitate. Ce vor cititorii și ce poți face pentru ca dorința lor să se întâlnească la mijlocul drumului cu ceea ce vrei tu să oferi?
Trainer:
Diana Cosmin
Cursul costa 350 ron si are loc pe 19 mai, in intervalul 10.00-14.00